Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поліція розшукує водія- втікача, який вчора ввечері збив велосипедиста
 
1-12-2015, 08:26  Кримінал

Поліція розшукує водія- втікача, який вчора ввечері збив велосипедиста

 
Сьогодні на сайті УМВС України в Житомирській області з'явилася інформація про ДТП, що сталася у м.Коростень з проханням допомогти знайти водія - винуватця даної події.

Поліція розшукує водія- втікача, який вчора ввечері збив велосипедиста

Поліція розшукує водія- втікача, який вчора ввечері збив велосипедиста


Близько 22 години 30 листопада у м. Коростені водій невстановленого автомобіля, рухаючись з центра міста по вул. Кірова, поблизу будинку №44 здійснив наїзд на велосипедиста, 35-річного місцевого жителя.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав серйозні тілесні ушкодження, з якими його госпіталізували. Натомість водій з місця вчинення ДТП зник.Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують усі обставини та розшукують автомобіліста-втікача.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або про особу водія, причетну до її скоєння, прохання повідомити за тел. 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Відділ комунікації ГУНП
в Житомирській області

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!