Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі невідомі напали на офіс фірми "Фаворит"
 
10-12-2015, 17:48  Кримінал

У Житомирі невідомі напали на офіс фірми "Фаворит"

 
У Житомирі невідомі напали на офіс фірми "Фаворит"

В ніч з 9 на 10 грудня невідомі особи здійснили напад на офіс фірми "Фаворит", в якому, крім того знаходиться громадська приймальня народного депутата Борислава Розенблата. Чоловіки віком 25-35 років жорстоко побили охоронця та викрали сейф з документами та цінностями.
Близько 6.30 ранку в поліцію подзвонили з медустанови та повідомили про те, що до них надійшов 58-річний чоловік з численними забоями та струсом головного мозку. Потерпілий розповів співробітникам правоохоронних органів, що являється охоронцем фірми "Фаворит". В ході розмови також було з'ясовано, що близько 4.30 двоє чоловіків 25-35 років проникли в приміщення офісу, побили і зв'язали охоронця та винесли сейф, в якому знаходились документи і цінності.
На даний час охоронець знаходиться в лікарні, а депутат Борислав Розенблат пов'язує те, що сталося зі своєю професійною діяльністю. Він вже зробив з цього приводу офіційну заяву, наголосивши, що останнім часом збирав доказову базу по фальсифікації виборів у Радомишлі.
Поліція ж по факту події відкрила кримінальне провадження та розшукує злочинців.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!