Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з навчальних закладів Житомира нахабно торгували сухпайками бійців АТО
 
14-12-2015, 22:44  Кримінал

В одному з навчальних закладів Житомира нахабно торгували сухпайками бійців АТО

 
У їдальні Житомирського торгово-економічного коледжу (Житомир, ул.Черняховского 101) ділки розпродавали сухпайки, призначені для військовослужбовців ЗСУ.

На отриману інформацію сьогодні, 14 грудня, оперативно відреагували волонтери і чиновники з управління освіти і науки облдержадміністрації. Відразу після повідомлення на місце виїхали начальник управління Вадим Калінін і волонтери Юлія Чепюк та Ірина Коцюба.

"Це жесть! Ось що ми знайшли в їдальні коледжу, куди змогли зайти тільки в супроводі народного депутата Борислава Розенблата!", - показує фотографії на своїй сторінці в фейсбук Юлія Чепюк.
В одному з навчальних закладів Житомира нахабно торгували сухпайками бійців АТО
В одному з навчальних закладів Житомира нахабно торгували сухпайками бійців АТО
В одному з навчальних закладів Житомира нахабно торгували сухпайками бійців АТО
Директора коледжу на місці не виявилося, а завуч сказала, що їх їдальня знаходиться в оренді, але телефону орендарів у них немає.

Пізніше, увечері, у присутності народного депутата України Борислава Розенблатта, начальника управління освіти Вадима Калініна, активістів і волонтерів, представників громадської ради було відкрито підсобне приміщення кухні навчального закладу, де і були виявлені сухі пайки, призначені для військовослужбовців.

"Сказати, що я обурена - нічого не сказати", - обурюється Олена Розенблат, - "Хочу реально побачити результат слідства, і покарання винних Дані фото - історія злодійства. У приміщенні навчального закладу працював цілий цех з розбирання військових сухпайків, для подальшого їх перепродажу ".

На сухпайках ручкою були проставлені ціни для продажу:

Тушкованка- 14 грн
Галетне печиво - 7 грн
Паштет - 5 грн
Мед натуральний - 0,50 грн
Кава - 1 грн
Пакетик чаю - 0,30 грн


Кількість ящиків, порядку 300 штук, в кожному ящику по 5 сухпайків. 1 пакет такого сухпайка коштує близько 100-190 грн. Але, за словами Олени, самі сухпайки не продавалися. Їх вміст потрошили і розфасовували по спеціальним коробкам: мед до меду, кава до кави, банку тушкованки в коробку з тушкованкою, а паштет до паштету.

В цілому, скільки сотень пайків було перероблено і скільки ще залишається в коробках, належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!