Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські поліцейські затримали зловмисників, які жорстоко побили 37-річного чоловіка та пограбували 21-річного парубка
 
15-12-2015, 07:46  Кримінал

Житомирські поліцейські затримали зловмисників, які жорстоко побили 37-річного чоловіка та пограбували 21-річного парубка

 
Житомирські поліцейські затримали зловмисників, які жорстоко побили 37-річного чоловіка та пограбували 21-річного парубка

Подія сталася на початку місяця. В лікарню з тяжкими травмами голови був доставлений 37-річний чоловік. Після того, як було з'ясовано місце події, до нього виїхала слідчо-оперативна група. Через деякий час до правоохоронних органів звернувся 21-річний хлопець із заявою про пограбування. У нього відібрали два мобільні телефони.
В обох випадках обставини вказували на одних і тих самих чоловіків. Слідчі з'ясували, що до події причетні четверо чоловіків, серед яких 17-річний житель Житомира та його 26-річний приятель з Черняхівського району.
Правоохоронці виявили місце знаходження та затримали всіх, причетних до злочину. Під час допиту чоловіки зізналися, що в день коли був скоєний злочин добряче випили. Алкоголь затьмарив їм голови і вони накинулися на перехожого, який зробив їм зауваження за гучні лайки. Проте, на тому все не закінчилося і вони вирішили розжитися на мобільні телефони, забравши їх у молодого парубка, який теж зустрівся на шляху горе-компанії.
Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження щодо кожного з злочинів. За "вечір розваг" усім чотирьом загрожує до 8 років ув'язнення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!