Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі новоспечений чоловік жорстоко побив дружину та іі подругу фомкою
 
18-12-2015, 19:59  Кримінал

У Житомирі новоспечений чоловік жорстоко побив дружину та іі подругу фомкою

 
У Житомирі новоспечений чоловік жорстоко побив дружину та іі подругу фомкою

16 грудня в один із відділків поліції Житомира надійшло повідомлення з медустанови про надходження до них двох пацієнток з тяжкими тілесними ушкодженнями. Обох доставили до реанімації у критичному стані.

Оперативники, що виїхали до лікарні з'ясували особи потерпілих та їх місце проживання. Обидві були жительками обласного центру 42-х та 34-х років.

Слідчі вияснили, що подія сталася вдома у старшої жінки. 34-річна подруга прийшла до неї в гості, на вечерю. На вечері також був присутній 61-річний чоловік господарки, з яким вони днями побралися. В якийсь момент чоловікові щось не сподобалось, він схопив металеву фомку і щосили відлупцював обох жінок.

На даний момент одна з жінок знаходиться у стабільно важкому стані, за життя іншої ще борються лікарі. Чоловіка вдалося затримати. На місці події правоохоронці знайшли знаряддя злочину, яке доводить його вину. Згідно з діючим законодавством за нанесення тяжких тілесних ушкоджень передбачено до 8 років ув'язнення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!