Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з гаражних кооперативів Житомира злодії обікрали одразу дві машини
 
25-12-2015, 12:11  Кримінал

В одному з гаражних кооперативів Житомира злодії обікрали одразу дві машини

 
В одному з гаражних кооперативів Житомира злодії обікрали одразу дві машини

Сьогодні прес-служба ГУНП в Житомирській області попередила водіїв про те, що на території гаражних кооперативів промишляють злодії.

У повідомленні йдеться, що за один день, 24 грудня, до правоохоронців звернулося одразу двоє власників авто, чиї гаражі розташовані неподалік один від одного. В обох випадках з салону авто було викрадено гроші та документи.

Спочатку до поліції зателефонував 53-річний чоловік. Він розповів прибувшим правоохоронцям що займався у гаражі господарськими справами і час від часу навідувався до автомобіля, який стояв поряд. Дверцята в машині були не зачинені, тому злодії з легкістю забрали з машини барсетку з 700 гривнями та документами.

Не встигли правоохоронці від'їхати від місця події як до них звернувся ще один чоловік. Цього разу 23-річний чоловік повідомляв, що в його авто розбили бокове скло та забрали барсетку, в якій знаходилось 1000 гривень та 400 доларів. Все це сталося коли він на короткий час зайшов до свого гаража, поряд з машиною.

Обидва інциденти сталися з інтервалом в чверть години. Поки-що працівники поліції зьясовують особи злочинців, а за фактом обох крадіжок відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре застерігають водіїв бути дуже уважними та обережними та не залишати свій транспортний засіб відчиненим та без нагляду, навіть на короткий час.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!