Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У старенької бабусі вкрали 5000 гривень доки вона виносила сміття
 
5-02-2016, 07:52  Кримінал

У старенької бабусі вкрали 5000 гривень доки вона виносила сміття

 
У старенької бабусі вкрали 5000 гривень доки вона виносила сміття

4 лютого, опівдні до Житомирського відділку поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 77-річної жительки обласного центру. Слідчо-оперативною групою, яка виїхала на місце події, було з'ясовано, що з квартири пенсіонерки зникло 5 тисяч гривень. Господарка пішла виносити відро з сміттям, а двері за звичкою не зачинила. За час її відсутності злодій проник у квартиру та викрав бабусині заощадження.
Стосовно даної справи відкрито кримінальне провадження. Поліція з'ясовує особу крадія та його місце знаходження.

Правоохоронці вкотре закликають населення бути обережними та не нехтувати елементарними правилами безпеки:

- виходячи з дому, перевірте, чи закриті вікна та кватирки, не забувайте замикати двері. Зловмисникові іноді досить кількахвилинної відсутності господарів, аби викрасти їх майно;

- не зберігайте великі суми грошей укупі в одному місці. Заощадження, а іноді й коштовності, варто зберігати у банківських установах. Крадії, які вже потрапили у чуже помешкання, досить легко знаходять гроші, коштовності та цінні речі. Вони добре переглядають усі найбільш відомі «сховки» - книжки, білизну, санвузол, побутову техніку, вази, шафи тощо;

- у разі, якщо у вашій домівці побували злодії - викличте поліцію та дочекайтесь приїзду слідчо-оперативної групи. Не переставляйте речі, не наводьте лад, намагайтесь не порушити сліди, залишені незваними гостями. Це збільшить вірогідність встановлення зловмисника.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!