Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Чуднівському районі затримано молодиків, які жорстоко вбили свого односельчанина
 
16-02-2016, 22:13  Кримінал

В Чуднівському районі затримано молодиків, які жорстоко вбили свого односельчанина

 
В Чуднівському районі затримано молодиків, які жорстоко вбили свого односельчанина

В смт. Великі Коровинці Чуднівського району поліція затримала двох молодиків 18 і 21 років, які жорстоко вбили свого односельчанина, а його тіло скинули у занедбаний колодязь. Їх 29-річний товариш знаходиться під домашнім арештом за допомогу у приховуванні злочину.

Повідомлення про зникнення потерпілого, 28-річного жителя села, надійшло 10 лютого від його тітки. Вона розповіла, що племінник пішов з дому кілька днів тому, та до цих пір нікому не відомо де він знаходиться.

В ході розслідування виявилось, що 8 лютого розшукуваний чоловік розпивав спиртні напої у компанії двох односельчан. Саме під час застілля між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Господар накинувся на гостя з кулаками, а потім ще й вдарив цеглиною. Інший гість також взяв участь у бійці, кілька разів вдаривши опонента кухонним ножем. Врешті за ножа схопився й господар.

- Коли хлопці зрозуміли, що вбили товариша, вони вирішили це приховати. Для цього покликали на допомогу 29-річного місцевого жителя та уночі винесли тіло з оселі і вкинули у занедбаний колодязь, - розповів начальник Чуднівського ВП ГУНП Анатолій Корнієць. – Там ми його й знайшли.

На даний момент двоє чоловіків, причетних до вбивства, знаходяться під вартою. Їм загрожує 10-15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна. Їх співучаснику - 3 роки обмеження або позбавлення волі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!