Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Внаслідок страшної ДТП в Житомирі загинула 8-річна дитина
 
6-03-2016, 07:02  Кримінал

Внаслідок страшної ДТП в Житомирі загинула 8-річна дитина

 
Внаслідок страшної ДТП в Житомирі загинула 8-річна дитина

Вночі 5 березня в м.Житомир водій автомобіля «Пежо», не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту. В результаті на місці події загинув 8-річний хлопчик, його мама і ще один пішохід отримали травми різного ступеня тяжкості. Всі обставини ДТП з'ясовуються в рамках розпочатого кримінального провадження.

Подія трапилася близько 00.30 годин в м.Житомирі по вулиці Черняховського. Водій автомобіля «Пежо Партнер», 36-річний житель Любарського району, не впоравшись з керуванням, безпричинно виїхав на правий тротуар в місці зупинки громадського транспорту, де скоїв наїзд на трьох пішоходів.

В результаті ДТП на місці загинув хлопчик, 2007 року народження. Його 27-річна мати, мешканка Чуднова, була доставлена ??в реанімаційне відділення з закритою черепно-мозковою травмою, політравмою та переломами. Також до медичного закладу госпіталізовано 21-річний житель Чуднівського району, який отримав удари і переломи.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження з'ясовуються всі обставини ДТП, в тому числі призначені необхідні експертизи.

Як повідомляється, водій, який на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння (1,67 проміле), затриманий за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!