Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під Житомиром затримали евакуатор з краденим BMW X5 на борту.
 
10-12-2009, 19:16  Кримінал

Під Житомиром затримали евакуатор з краденим BMW X5 на борту.

 
Під Житомиром затримали евакуатор з краденим BMW X5 на борту.


Під Житомиром затримали евакуатор з краденим BMW X5 на борту.

5 грудня, в Житомирському районі на трасі Київ-Житомир, інспектори ДАІ зупинили автомобіль «Tata lafet» (евакуатор), який перевозив автомобіль «BMW X5» з транзитними номерами.

Як повідомили співробітники УДАІ МВС України в Житомирській області, при перевірці документів міліціонери з'ясували, що державний номерний знак BMW насправді належить іншому автомобілю, який з 5 грудня 2008 року перебуває в розшуку. Авто рік тому було викрадено у Львівській області.

Для з'ясування всіх обставин події, водій евакуатора та 5 пасажирів BMW були затримані і доставлені до Житомирського РВ УМВС.

Вже там один із них назвався власником авто і пояснив, що придбав його в Рівненській області. За словами чоловіка, угода купівлі-продажу проходила на одній з автозаправних станцій, проте машина має певні технічні несправності, тому довелося викликати транспортер.

Водій евакуатора підтвердив те, що до нього звернулися по телефону і попросили доставити BMW в Київську область.

Зараз тривають перевірки щодо достовірності слів всіх учасників події та «дивної» появи на авто державних номерів іншого транспортного засобу, а також причетності затриманих до самого викрадення машини.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!