Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі правоохоронці затримали 23-річну жінку, яка займалася інтернет-аферою.
 
14-05-2016, 03:39  Кримінал

У Житомирі правоохоронці затримали 23-річну жінку, яка займалася інтернет-аферою.

 
У Житомирі правоохоронці затримали 23-річну жінку, яка займалася інтернет-аферою.

Житомирські правоохоронці затримали 23-річну жительку міста, яка заробляла на життя, створивши віртуальний інтернет-магазин дитячих речей. Шахрайці вдалося обдурити майже півсотні людей з різних куточків України.

У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області розповідають:

"Схема афери полягала в рекламуванні через спеціально створений Інтернет-магазин популярних серед споживачів товарів за доступними цінами. Також в оголошенні йшлося про переваги передоплати або повної оплати вартості речей, які нібито в той же день будуть вислані за вказаною адресою.
Ніхто із заявників ні через тиждень, ні через місяць так і не дочекався своїх покупок. Серед уже встановлених слідчими постраждалих - жителі Запоріжжя, Києва, Херсона та Черкас, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Одеської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей."

Також повідомляється, що під час санкціонованого обшуку за місцем проживання жінки вилучено ряд банківських карт, на рахунок яких перераховувалися кошти покупців, і комп'ютерна техніка. 23-річна непрацююча житомирянка не стала заперечувати свою причетність до шахрайства.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 190 (шахрайство) КК тривають і інші слідчо-розшукові дії по документуванню протиправної діяльності.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!