Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Власницю житомирської турфірми, яка привласнювала гроші клієнтів засудили до 6 років позбавлення волі
 
8-07-2016, 04:01  Кримінал

Власницю житомирської турфірми, яка привласнювала гроші клієнтів засудили до 6 років позбавлення волі

 
Власницю житомирської турфірми, яка привласнювала гроші клієнтів засудили до 6 років позбавлення волі

Апеляційний суд Житомирської області підтвердив вирок у вигляді 6 років позбавлення волі директору колишньої турфірми "Тур Сервіс" Світлані Глушковій. Жінку звинувачено у привласненні коштів громадян, сплачених за туристичні путівки для відпочинку за кордоном.

Як повідомляє прес-служба прокуратури: "За підтримання державного обвинувачення Житомирською місцевою прокуратурою в суді встановлено, що директор турагентства, отримавши від 140 громадян гроші для оформлення туристичних путівок і у вигляді позик на розвиток туристичного бізнесу, шляхом обману заволоділа коштами на суму понад 4 млн грн. В ході судового розгляду обвинувачений визнав свою провину в скоєнні кримінального злочину за ч. 2, ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України."

Таким чином, вирок Корольовського районного суду м.Житомира директору турфірми, у вигляді позбавлення волі строком на 6 років, залишений в силі апеляційною інстанцією.

Нагадаємо, туристичне агентство «Тур Сервіс» та його керівники Світлана Глушкова та її донька Дарина Глушкова протягом декількох років користувалися бездоганною репутацією. Задоволені клієнти радили послуги турагентства своїм знайомим і друзям. Словом, нічого не віщувало сюрпризів. Але ... В квітні 2013 року в міліцію раптом звернувся житомирянин із заявою про те, що став жертвою шахрайства з боку турфірми. Чоловік заплатив кілька десятків тисяч гривень за відпочинок в далекому зарубіжжі, але найдалі, куди він добрався - аеропорт, де раптом з'ясувалося, що подорож скасовується з приводу відсутності всіх необхідних документів.

Обурення, висловленні у турфірмі, ні до чого не привели. Адміністрація послалася на якісь непорозуміння і туманно пообіцяла, можливо повернуть гроші. Проте, заявник повернення так і не дочекався. Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Пізніше, в міліцію десятками почали звертатися і інші ошукані турфірмою житомиряни. Фактично всі історії були ідентичними - гроші сплачені, а обіцяним відпочинком за кордоном і не пахне.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!