Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі поліція розшукує шахрайку, яка обкрадає пенсіонерів
 
24-07-2016, 10:17  Кримінал

У Житомирі поліція розшукує шахрайку, яка обкрадає пенсіонерів

 
У Житомирі поліція розшукує шахрайку, яка обкрадає пенсіонерів

Як повідомляють у ГУ Нацполіції, у Житомирі відбувся ряд крадіжок жертвами яких стали пенсіонери віком від 76 до 89 років. За показами потерпілих було з'ясовано, що до кожного злочину причетна одна й та ж сама жінка.

«У всіх встановлених випадках люди втрачали свої заощадження при схожих обставинах. У їх будинку під приводом працівника газової служби або РЕМу заходила незнайома жінка. Поки господиня разом з гостею на її прохання перевіряли на кухні систему вентиляції або подачі газу, справність інших приладів, через незачинені двері в квартиру потрапляла ще одна особа, яка протягом кількох хвилин обшукувала іншу частину будинку, знаходила схованку з грошима, забирала їх і непоміченою йшла », - розповідають у поліції.

Наразі відкрито 7 кримінальних проваджень, розпочатих за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Постраждалі в них - пенсіонери, які втратили заощадження, зібрані на «чорний» день, від 2 тисяч гривень до 10 тисяч доларів США. Крадіжки сталися в період з грудня 2015 до червня 2016 років.

Поліцейські просять всііх, хто впізнав злочинницю або знає про її місце перебування повідомляти про це за номерами 093 139 37 91 067 705 88 34 або 102.
У Житомирі поліція розшукує шахрайку, яка обкрадає пенсіонерів

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!