Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Олевському районі СБУ ліквідувала нелегальне підприємство з виробництва деревного вугілля
 
15-09-2016, 00:03  Кримінал

В Олевському районі СБУ ліквідувала нелегальне підприємство з виробництва деревного вугілля

 
В Олевському районі СБУ ліквідувала нелегальне підприємство з виробництва деревного вугілля

Підпільне підприємство з виробництва деревного вугілля ліквідувала в Житомирській області Служба безпеки України спільно з поліцією і фахівцями Державної екологічної інспекції.

У лісі поблизу селища Нові Білокоровичі Олевського району правоохоронці виявили 23 ємності, так звані «бочки» для випалювання деревного вугілля, 12 з яких активно працювали, а також сировину, яка використовувалася для виготовлення вугілля.

Відзначається, що в розташованих поруч з «бочками» складських приміщеннях фасований і зберігався виготовлений деревне вугілля. На момент прибуття рейдової групи склад повністю був заповнений мішками з вугіллям.

«Хід випалювання цілодобово контролювали троє найманих місцевих працівників. Платили їм по 200 гривень за добу, залежно від обсягу згорілого вугілля. Роботи на «підприємстві» господарі-ділки відстежували он-лайн за допомогою відеокамер, розміщених по периметру території. Документів-дозволів на випалювання вугілля комерсанти правоохоронцям не надали », - інформує прес-група СБУ.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 241 (забруднення атмосферного повітря) Кримінального кодексу України, встановлюються усі причетні до незаконного бізнесу. Зараз правоохоронці демонтують обладнання для випалювання вугілля.
В Олевському районі СБУ ліквідувала нелегальне підприємство з виробництва деревного вугілля

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!