Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В обласному центрі поліція затримала чоловіка, що розгулював по місту з патронами у сумці
 
16-09-2016, 10:38  Кримінал

В обласному центрі поліція затримала чоловіка, що розгулював по місту з патронами у сумці

 
В обласному центрі поліція затримала чоловіка, що розгулював по місту з патронами у сумці

Сьогодні на одній з вулиць Житомира правоохоронці помітили підозрілого чоловіка з сумкою у руках. В ході огляду з'ясувалося, що в сумці знаходяться патрони до автомата Калашникова.

«Під час проведення профілактичного відпрацювання обласного центру на одній з житомирських вулиць оперативники кримінальної поліції зупинили перехожого, поведінка якого здалася їм підозрілою. Чоловік тримав у руках сумку. В ході поверхневого огляду з'ясувалося, що під місткою ноші знаходилася велика кількість патронів », - інформує прес-служба поліції.

Поліцейські з'ясували, що затриманим є 48-річний непрацюючий житель міста Житомира. За його словами, сумку з боєприпасами він знайшов в кущах. В цілому поліцейські вилучили 275 патронів калібру 5,45 мм до автомату Калашникова, які зараз направлені на експертне дослідження.

В рамках досудового розслідування правоохоронці з'ясовують походження боєприпасів. Чоловікові може загрожувати тюремне ув'язнення терміном від 3 до 7 років.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!