Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поліція затримала грабіжників, що зливали пальне з вантажівок на трасі Київ-Чоп
 
20-09-2016, 20:07  Кримінал

Поліція затримала грабіжників, що зливали пальне з вантажівок на трасі Київ-Чоп

 
Поліція затримала грабіжників, що зливали пальне з вантажівок на трасі Київ-Чоп

20 вересня правоохоронці затримали на гарячому двох чоловіків, які за допомогою спеціального обладнання зливали пальне з вантажівок прямісінько на трасі.

Як повідомляють у прес-службі поліції, в Житомирській області на 94 км автодороги Київ-Чоп затримали двох чоловіків, які зливали пальне з фури.

«Затримання стало результатом спеціальних заходів оперативників карного розшуку Коростишівського відділу поліції. Чоловіки були викриті безпосередньо під час скоєння ними чергової крадіжки », - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Житомирській області Віктор Бугира.

У затриманих вилучено спеціальне пристосування, відповідні ємності, 100 л краденого дизельного палива і транспортний засіб.

Правоохоронці з'ясували, що один із затриманих є 37-річним киянином, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Інший чоловік - 37-річний уродженець Єревану.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У поліцейських є підстави підозрювати чоловіків в причетності принаймні до 3 подібних фактів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!