Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві затримано дівчину, яка за 500 доларів замовила вбивство свого батька
 
19-06-2017, 09:06  Кримінал

У Бердичеві затримано дівчину, яка за 500 доларів замовила вбивство свого батька

 
У Бердичеві затримано дівчину, яка за 500 доларів замовила вбивство свого батька

21-річна студентка з Бердичева замовила вбивство свого батька. Поліція затримала дівчину і виконавця злочину. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі в Житомирській області.

У Бердичеві 22 березня цього року на одній з вулиць міста знайшли непритомного чоловіка з видимими травмами голови. Постраждалого доставили в реанімаційне відділення лікарні, однак чоловік помер через кілька днів, не приходячи до тями.

В рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські відпрацьовували кілька версій, в тому числі перевірялися і рідні загиблого. Було встановлено, що чоловік проживав один, але у нього була 21-річна дочка, з якою він підтримував зв'язок. Дівчина навчається в одному з вузів Києва.

Згодом з'ясувалося, що протягом останніх декількох місяців між батьком і дочкою були неприязні стосунки. Під час перевірки цієї інформації у поліцейських виникли підозри про можливу причетність дочки до вбивства батька.

Напередодні вбивства вона зателефонувала батькові і попросила винести деякі речі її знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце і віддав валізу, а коли збирався повертатися додому, отримав удар по голові і впав, потім його ще кілька разів ударили.

На підставі зібраної інформації 21-річна дочка загиблого була затримана, зараз їй обрано запобіжний захід - утримання під вартою, а 17 червня в Бердичеві правоохоронці затримали і виконавця вбивства.

Останній затриманий відповідно до ст.208 (Затримання уповноваженою посадовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Кримінальне провадження розслідується за п.11 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!