Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області митниця затримала «коллеціонера-рецидивіста».
 
16-12-2009, 12:42  Кримінал

У Житомирській області митниця затримала «коллеціонера-рецидивіста».

 
У Житомирській області митниця затримала «коллеціонера-рецидивіста».

У Житомирській області митниця затримала «коллеціонера-рецидивіста».



Нагадаємо, нещодавно при в'їзді в Україну в пункті пропуску "Виступовичі" був затриманий громадянин України, на автомобілі «Фольксваген Кадді», який намагався ввезти незадекларовані старовинні монети.

Як стало відомо, побувши трохи на батьківщині, він знову відправився в подорож і не один, захопив із собою одного, громадянина Литви, а з ним ще трохи різного товару: монети різного номіналу (серед яких монети Радянського Союзу 1923-1925 років випуску та інших країн) всього 165 штук, кам'яні предмети у вигляді зубила 2 (дві) шт., ордени і медалі колишнього Радянського Союзу та інших країн 114 шт.

Мандрівники на цей раз намагалися обдурити митників, сховавши монети та ордени. Як схованки вибрали конструктивні порожнини автомобіля, особисті речі. Втім, спроба переміщення для правопорушників завершилася невдало.

При проведенні митного огляду, пильним оком митників пункту пропуску "Виступовичі" були виявлені і вилучені предмети правопорушення і транспортний засіб, як засіб переміщення цих предметів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!