Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Затримана 52-річна житомирянка що торгувала самогоном на Жітнем ринку
 
29-09-2009, 13:36  Кримінал

Затримана 52-річна житомирянка що торгувала самогоном на Жітнем ринку

 
'Затримана

Декілька жінок здавалося б займалися рутинною роботою: реалізовували продовольчі товари на території «Жітнього ринку» в Житомирі.

Але, окрім цукру і різного роду круп, з-під прилавку продавали і сивуху домашнього виробництва. Тому- те, до їх торгового ряду завжди рясніла черга, яка складалася з осіб певного контингенту. Але цьому бізнесу прийшов кінець. Тепер за вказані діяння заповзятливі житомирянки, відповідно до ст.203 Кримінального кодексу України «Зайняття забороненими видами господарської діяльності», отримають заслужене на покарання.
'Затримана

Вірішується питання про порушення кримінальної справи відносно 52-річної жительки Житомира, яка «тримала на хаті» міні-гуральню. Під година огляду її будинку працівники міліції виявили не лише значну ємність самогонної закваски. Тут було знайдено і сивуху, що ще не встигла дійти до потенційних покупців, а також і апарат, який безпосередньо і виготовляв чудо-речовину. Вусі вилучене відправлено на експертизу до НДЕКЦ УМВС.

Це лише поодинокі факти, якими рясніє статистика стану з питань протидії пияцтва та самогоноваріння.

Як зазначив інспектор відділу дільничних інспекторів міліції ВГБ УМВС Мікола Пархомчук, міліціонерами області за годину проведення профілактичних заходів із незаконного обігу вилучено більше 4 тисяч літрів самогону, близько 30 тисяч літрів самогонної закваски та понад тисячу спец апаратів.

На правопорушників накладене штрафи, загальна торба яких сягає більше 160 тисяч гривень.
'Затримана

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!