Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » СБУ затримала житомирянина який продавав фальшиві долари
 
13-10-2021, 14:01  Кримінал

СБУ затримала житомирянина який продавав фальшиві долари

 
Збутом підробленої іноземної валюти займався житель Житомирської області, а організатором схеми виявився житель Києва, який раніше вже мав проблеми з законом у зв'язку з збутом фальшивих грошей.
За повідомленням Служби безпеки України, затримані збували 100-доларові підробки преміум-якості які не ідентифікувалися детекторами валют як фальшиві за половину їх номінальної вартості. Валюта збувалася не тільки в Житомирській області, а й по всій Україні.
СБУ затримала житомирянина який продавав фальшиві долари

Як з'ясували правоохоронці, торгівля підробками йшла як мінімум з початку цього року. За цей час було продано сотні тисяч фальшивих доларів. Підроблені банкноти продавали через особисті зв’язки декілька разів на тиждень як великими, так і дрібногуртовими партіями, у середньому по декілька тисяч доларів. Було задокументовано кілька епізодів збуту організатором незаконного бізнесу фальшивок жителю Житомира. При затриманні було вилучено чергову партію підроблених банкнот на суму 2000 доларів США.
СБУ провела одночасно 11санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи та у приміщеннях, які вони використовували у злочинній діяльності. Вилучили:

  1. гроші, отримані злочинним шляхом;
  2. вогнепальну зброю та набої;
  3. чорнові записи із «клієнтською базою» організатора схеми.

На даний момент правоохоронці встановлюють та блокують шляхи надходження підробок до затриманого угрупування

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!