Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Білокоровицькій громаді поліцейські затримали вантажівку з краденою деревиною
 
22-05-2022, 14:00  Кримінал

У Білокоровицькій громаді поліцейські затримали вантажівку з краденою деревиною

 
20 травня в Білокоровицькій громаді поліцейські виявили ЗІЛи з деревиною без документів. Правоохоронці перевіряють чотирьох місцевих жителів на причетність до незаконної порубки лісу.

Увечері під час відпрацювання громади правоохоронці зафіксували наслідки самовільної вирубки дубів і вільхи неподалік селища Нових Білокоровичів. У ході подальших перевірок поліцейські виявили ЗІЛ, завантажений свіжозрізаною деревиною без документів про походження. Також у ході огляду транспортного засобу було вилучено і бензопилу.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні правопорушення трьох жителів громади, один з яких працює на місцевій пилорамі.
У Білокоровицькій громаді поліцейські затримали вантажівку з краденою деревиною

Близько півночі неподалік цього ж селища оперативники поліції Олевського відділення зупинили ще один ЗІЛ, у вантажному відсіку якого перевозились дерев’яні колоди. Під час огляду правоохоронці виявили близько 7 кубометрів кругляку дубу і бензопилу.

Водночас 57-річний водій вантажівки, місцевий житель, жодних документів, що підтверджували б легальне походження і перевезення деревини, правоохоронцям не надав.

В обох випадках обставини подій зафіксувала слідчо-оперативна група поліції. Вантажівки та лісоматеріали вилучені.

За обома фактами правоохоронці проводять відповідні перевірки. Попередня правова кваліфікація подій - ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) ККУ. Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!