Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція Житомира вилучила 450 DVD-дисків з порно і фільмами жахів.
 
26-01-2010, 16:49  Кримінал

Міліція Житомира вилучила 450 DVD-дисків з порно і фільмами жахів.

 
Міліція Житомира вилучила 450 DVD-дисків з порно і фільмами жахів.



Міліція Житомира вилучила 450 DVD-дисків з порно і фільмами жахів.

У Житомирі, міліція затримала молодих житомирян, які торгували DVD-дисками порнографічного характеру.

Як повідомила Алла Ващенко, УМВС України в Житомирській області, двоє мешканців Житомира, які між собою були не знайомі, хоча працювали, в одній сфері діяльності - сфері послуг, займалися реалізацією аудіо-і відеопродукції, попит на яку традиційно збільшується під час свят і вихідних.

Як зафіксували згодом працівники міліції, «підприємці» заздалегідь підготувалися до новорічно-різдвяних канікул більшості громадян, подбавши про розширення асортименту свого товару на всі смаки.

Під самий Новий рік в одному з торгових закладів Житомира співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали 30-річного місцевого жителя. Хлопець продавав "полуничку". В цілому міліціонери вилучили у нього 50 DVD-дисків з записами фільмів порнографічного характеру.

Михайло Сорока повідомив , що за «підприємницькою діяльністю» цієї людини оперативники спостерігали протягом 5 місяців. За цей час було задокументовано кілька фактів продажу їм порнографічних фільмів, в кожному конкретному випадку вартість диска варіювалася від 50 до 100 грн.

Передноворічний арешт став цілком логічним завершенням незаконної діяльності молодого хлопця. Порушено кримінальну справу за ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.
0

В іншому торговельному комплексі Житомира, співробітники міліції встановили факти розповсюдження відео-фільмів, що пропагують культ насильства і жорстокості. Крім того, при огляді кіоску було виявлено ще понад 400 DVD-дисків з ознаками контрафактності.

Вся вилучена аудіовізуальна продукція направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС для проведення відповідних експертиз. В даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.203 (Заняття забороненими видами господарської діяльності) і ст. 176 (Порушення авторських і суміжних прав) Кримінального кодексу України.

Загалом упродовж січня на території Житомирської області було вилучено понад 1200 одиниць контрафактної аудіо-, відеопродукції. До адміністративної відповідальності за її розповсюдження залучені четверо людей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!