Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі знешкодили банду "Пірата"
 
11-02-2010, 16:36  Кримінал

У Житомирі знешкодили банду "Пірата"

 
'У



У Житомирі знешкодили банду "Пірата"


У Житомирі в ході спецоперації знешкодили небезпечну злочинне угруповання вимагачів на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько "Пірат". Про це повідомили в прес-службі Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

За інформацією ГУБОЗ, в березні 2009 року зловмисники, загрожуючи приватному підприємцю фізичною розправою над його близькими родичами, змусили його переоформити на них автомобіль "Skoda SUPERB" вартістю понад 24 тисяч доларів США. За цим фактом порушено кримінальну справу. Троє учасників угруповання затримані.

В ході обшуків у їхніх та інших приміщеннях вилучено, зокрема, чотири мисливські рушниці, вісім ножів, арбалет, пістолет, металеву біту, вироби із золота, автомобілі "Мітцубісі L-200" і "Skoda SUPERB", незаповнені бланки дипломів про вищу освіту і голографічні стрічки до них, реактивні суміші для друкованих робіт, державні акти на землю і т. д.

Слідчі дії тривають.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!