Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області затриманий той, що другий стріляв у власника торгівельного центру в Києві
 
5-10-2009, 20:00  Кримінал

У Житомирської області затриманий той, що другий стріляв у власника торгівельного центру в Києві

 
'У
У Черняховськом районі Житомирської обл. затриманий той, що другий стріляв у власника меблевого торгівельного центру 4room. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Украина. Злочинець був затриманий разом зі своєю співмешканкою, яка, по словах Ю.Луценко, надала "вичерпні свідчення" з приводу причетності затриманого до даного злочину, повідомляє РБК-Украина.

За інформацією МВС, основна версія злочину - вбивство за замовленням російського "злодія в законі", відомого на кримінальному світі по прізвиську "Міраб". У РФ із цього приводу відбула група фахівців МВС, які надаватимуть консультаційну допомогу російським співробітникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, 2 жовтня 2009 р. в Київської області в с. Петропавловськая Борщаговка в меблевому торгівельному центрі 4room сталася перестрілка, в результаті якої були убиті дві люди і постраждали ще декілька чоловік. Як повідомили РБК-Украина в прес-службі ГУ МВС України в Київської області, близько 14:40 невідомих з вогнепальної зброї застрелили двох охоронців торгівельного центру, ранили його власника по прізвиську "Курд" і захопили в заручники його дружину. Власник торгівельного центру помер в лікарні. Ті, що стріляли сховалися на двох автомобілях. Одна з машин після нападу попала в ДТП, її водій, поранений під час стрілянини, помер в лікарні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!