Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина: Затримані діти, які рік обкрадали локомотивне депо станції Коростень.
 
24-02-2010, 13:53  Кримінал

Житомирщина: Затримані діти, які рік обкрадали локомотивне депо станції Коростень.

 
0



Житомирщина: Затримані діти, які рік обкрадали локомотивне депо станції Коростень.

«Професійних злодіїв» ловили рік, а спіймали на цукерках.

Ми вже писали про двох братів з Коростеня,яких піймали на крадіжці цукерок,та виявилось,що їх послужний список значно ширше.

Майже рік слідчі намагалися розкусити банду «професійних злодіїв», які не давали спокійно жити локомотивному депо станції Коростень, Житомирської області. Зловмисники так спритно і непомітно виносили з цехів цінні речі, що їх ніхто не міг знайти. Яким же було здивування міліціонерів, коли «професіоналами» виявилися ... діти.

Злочинці діяли швидко і чітко - непомітно проникали в цех, забирали мідні котушки, шліфувальні машинки, клапанні пристрої і все, що можна було без проблем понести. І так само непомітно зникали, не залишаючи ніяких слідів своєї діяльності. Міліціонери були впевнені - тут працюють професіонали. А коли правоохоронці затримали злодіїв на гарячому, то побачили двох худеньких братів дванадцяти і тринадцяти років. Тоді й стало зрозуміло, чому вони обходилися без злому і шуму - один з них був таким худим, що без проблем проникав в невеликі вікна.

- Перша крадіжка була здійснена 12-річним і 13-річним братами ще влітку 2008 року, - розповідає старший оперуповноважений сектору карного розшуку лінійного відділення на станції Коростень Південно-Західної залізниці Володимир Мірошниченко. - Хлопчаки відкрутили з стрілочних переводів на тупиковій станції деталі з верхніх будов шляхів. Що примітно, це могла зробити тільки людина, що розбирається в «залізничній кухні». Тому ми не здивувалися, коли дізналися, що мама хлопчиків працює в цій сфері, всі її семеро дітей практично виросли на станції, відмінно знають територію місцевого депо і всі тонкощі роботи залізничників.

Побачивши підлітків, суддя не став їх суворо карати. Хлопців передали під опіку батьків з виховною метою на два роки. Але брати самі собі ускладнили життя. На цей раз злодюжок підвела дитяча любов до солодощів.

Зустрівши на вокзалі продовольчий кіоск, на вітрині якого спокусливо лежали різноманітні жуйки і цукерки, «кримінальні таланти» не втрималися. Брати надірвали полотно дверей, самий худий з них заліз у ларьок і почав збирати солодощі. На гарячому злодюжок засікла прибиральниця, яка і підняла крик.
Далеко їм втекти не вдалося, і незабаром хлопців затримав наряд патрульно-постової служби лінійного відділу станції Коростень. Пізніше підлітки зізналися: гроші їм дають, на цукерки вистачає, але красти цікавіше.

Тепер вже батьківського прочуханкою їм не обійтися, з урахуванням попередніх «подвигів», обом світить строк від трьох до шести років позбавлення волі. На жаль, у такому юному віці колонія може стати для хлопців дорогою в кримінальний світ і до нових «ходок».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!