Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що чекають жінки від чоловіків?
 
28-02-2010, 13:22  Культура

Що чекають жінки від чоловіків?

 
Що чекають жінки від чоловіків?

Спробуємо дізнатися відповідь на це питання напередодні 8 березня.
Що чекають жінки від чоловіків?


Жінки складні і суперечливі істоти, найчастіше вони самі себе не знають. Але все ж таки можна виявити, чого ж саме очікують жінки від своїх обранців. Дізнавшись про те, що дороге вашій подрузі, ви станете набагато сильнішим і невразливим як чоловік. Чи станете кращим чоловіком і коханцем. Не даремно існує приказка, що знання - це сила.

Перш за все, жінки чекають від вас, чоловіки, розуміння. Ви повинні зрозуміти, що для жінки головне в житті - це любов. Жінки творці за своєю природою.

Жінка може посилено будувати свою кар'єру, присвячуючи їй, велику кількість часу, але в цей час у неї в голові невпинно крутяться думки про чоловіка, про сім'ю, про стосунки. Вона весь день буде згадувати ранкові слова, сказані їм на прощання перед тим як піти на роботу, а, проходячи повз супермаркет, згадає, що закінчується гель для душу свого обранця. Жінка весь час думає про любов, так вже закладено природою. Чоловіки, зрозумійте, що це цілком природно, що це частина її природи. Так, жінки і чоловіки на любов дивляться по-різному, і через це вони по-різному оцінюють себе як особистість.
Що чекають жінки від чоловіків?


Жінки визначають, оцінюють себе по тому, як успішно вони спілкуються і люблять, а от з чоловіками все інакше. Вони оцінюють себе по тому, наскільки успішно вони домагаються і здійснюють задумане. Причини цього перебувають у далекому минулому. Коли в давні часи цінність чоловіка визначалася його здатністю полювати і забезпечувати плем'я і родину їжею. Сьогодні суспільство оцінює чоловіка з того, скільки грошей він заробляє, як високо він піднявся в кар'єрному зростанні, наскільки хороша його зовнішня атрибутика - будинок, машина, одяг і так далі. Що стосується жінок, то їх оцінювали за здатністю подбати про чоловіка і дітей, за їх здатністю емоційно і сексуально задовольнити свого чоловіка, за їх вмінням спілкуватися з ним та іншими членами суспільства. Тому до цих пір для жінки головне - це любов. Любов визначила виживання жінки в цьому світі.
Що чекають жінки від чоловіків?


Чоловіки повинні пам'ятати і про те, що жінки беруть вашу неувага до особистих відносин за нелюбов і відсутність турботи. Тому так часті образи, коли чоловіки не вважають жінок найголовнішим у своєму житті. Жінки чекають від вас, що ви будете приділяти особистим стосункам стільки ж уваги, скільки приділяють жінки, що ви будете любити жінок так само, як вони люблять вас.
'Що


Жінки завжди готові витратити багато часу й енергії на особисті стосунки. Вони хочуть розмовляти з коханим, бути з ним поруч. Вони хочуть усіма силами зміцнювати зв'язок, щоб він не перервався і став справді інтимним. Жінки сентиментальні і хочуть будувати з коханим спільні плани і створювати особливі спогади. Вони прикладають всіх зусиль, щоб відносини були близькими, міцними і тривалими.
'Що


Чоловіки, намагайтеся показувати коханій, що ви цінуєте ту увагу і сили, що вона вкладає у ваші відносини. Ніколи не лайте і не критикуйте її за те, що ці відносини стали для неї головним в житті. Говоріть про те, як ви цінуєте її зусилля і її любов.

Не здійснюйте трагічну помилку, яку здійснюють багато чоловіків. Помилка полягає в тому, що не зуміти оцінити жінку, для якої любов - це головне в житті.
'Що

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!