Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Анонс кінокомпанії «Двадцяте Століття Фокс СНД» на 2010 рік.
 
13-03-2010, 19:28  Культура

Анонс кінокомпанії «Двадцяте Століття Фокс СНД» на 2010 рік.

 
У рамках презентації на березневому Кіноринку кінокомпанія «Двадцяте Століття Фокс СНД» поділилася з усіма радісною новиною - «Аватар-2» запущено у виробництво! Але поки це продовження мегаблокбастера прибуде на наші екрани і встановить нові зверхрекорди, дистриб'ютор представив картини цього сезону.
'Анонс

У 2010 році компанія помітно розширила пакет вітчизняних стрічок.

Головну ставку прокатник робить на продовження успішної франшизи «Любовь-морковь 3». Цього разу мама героїні Христини Орбакайте й тато персонажа Гоши Куценко (у виконанні Лії Ахеджакової та Володимира Меньшова відповідно) міняються тілами зі своїми нащадками. У прокат стрічка вийде наприкінці року. І в третій частині, якщо знову наші дистриб'ютори не влаштують смертельну битву за новорічні релізи, є всі шанси стати набагато успішніше (в комерційному плані) двох перших фільмів, хоча і вони свого часу потрапили в топ-лист річного бокс-офісу.

З найближчих вітчизняних релізів варто відзначити картину «Поп» Володимира Хотиненко. У головній ролі - Сергій Маковецький. Дистриб'ютор підготував і представив велику рекламну кампанію, вже запущені різні трейлери і ТВ-споти: на загальну аудиторію, окремо на чоловічу і окремо на жіночу. У прокат «Поп» виходить 4 квітня.

23 вересня стартує «Край» Олексія Учителя, головну роль в якій виконав Володимир Машков, а 3 червня очікується «сплячий» хіт компанії - стрічка «Чужа» режисера Антона Барматова, що розповідає історію запеклою злочинниці. Прокатні перспективи цих стрічок оцінювати поки що рано, але можна сказати, що високобюджетний «Край» приверне увагу і динамічним сюжетом, і вдалим кастингом (хоча відбити $ 15 млн. виробничого бюджету буде не просто), а «Чужа» при грамотній подачі може дійсно «вистрілити »у прокаті завдяки цікавому « неформатному » проекту.

Із зарубіжних релізів компанії «Двадцяте Століття Фокс СНД» весни-літа 2010 варто виділити потенційний хіт «Лицар дня» - найбільший річний проект компанії. Суперзірки Голлівуду Том Круз і Кемерон Діаз у запаморочливому, комедійному шпигунському екшені. Діаз грає дивну дівчину, якій чи то є, чи то приходить на допомогу красунчик супермен у виконанні Тома Круза. Показані уривки говорять про найвищий комерційний потенціал фільму, характеризуючи його як ідеальний літній хіт (у прокаті стрічка з 8 липня).

У квітні виходить «Божевільне побачення» (США) - кримінальна комедія з елементами екшену. У головних ролях: Стів Карел, Тіна Фей, Марк Уолберг, Джеймс Франко. Парочка втомленого від побуту подружжя займає в ресторані чужий столик, в результаті чого їм судилося пережити саму божевільну ніч у своєму житті. Після закінчення презентації фільм був показаний цілком, правда, ще без дубляжу. Але навіть без професійного озвучення враження від картини - на належному рівні. Це міцний голлівудський мейнстрим, з прекрасними акторськими роботами і динамічним сюжетом. Таке кіно завжди збирає касу і за кордоном, і в нас.

6 травня стартує «Уолл-стріт 2: Гроші ніколи не сплять» (США) режисера Олівера Стоуна. Це продовження історії про фінансового ділка Гордона Гекко у виконанні Майкла Дугласа. Наприкінці першої частини Гекко сів у в'язницю (фільм вийшов в 1987 році), на початку ж сиквела він виходить на волю з новим планом кримінального збагачення. Жанр трилер / драма - спірний, але тут на допомогу приходить напарник Дугласа по фільму - зірка «Трансформерів» Шиа Лабеф, який приверне до проекту молодіжну аудиторію.

Найбільш неоднозначним релізом компанії найближчим часом є, мабуть, стрічка «Мене звати Кхан» (вихід в прокат - 6 травня). Це історія індійського мусульманина, який емігрував в США, однак зіткнувся з тим, що після теракту 11 вересня вся розмірене життя представників його віри в штатах опиняється під загрозою. Не зрозумілі поки і прокатні перспективи стрічки «Мармадьюк» - комедії про пригоди величезного данського дога і його звичайного господаря. У прокат стрічка виходить 3 червня.

Решта релізів компанії (другої половини 2010 року), серед яких блокбастери «Хроніки Нарнії: Завойовник зорі», «Подорожі Гулівера», «Хижаки» та інші будуть детально представлені на Сочинському Кіноринку.


Вчора переглянули фільм "Поп". Непоганий,хоча і про війну...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!