Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До уваги любителів рок-музики: Луганський рок-клуб відзначає ювілей.
 
17-03-2010, 14:19  Культура

До уваги любителів рок-музики: Луганський рок-клуб відзначає ювілей.

 

До уваги любителів рок-музики: Луганський рок-клуб відзначає ювілей.


19 березня о 18-00 в Луганському байк-клубі «Холодильник» пройде ювілейний концерт присвячений п'ятиріччя рок-клубу «5 років - перший ювілей Луганського рок-клубу!!!»

Організатори обіцяють «багато чудовою музики і драйву, супер-супер світло-звук ...». "Паралель-медіа" підготувало коротеньку добірку інформації про музичні колективи, які вітатимуть Луганський рок-клуб.
'До

Група «ТИФ» (Луганськ) - стиль: панк-рок. Гурт грає більше 20 років і у Луганську вже набув статусу культового. У 2005 році музиканти гурту «ТИФ» взяли участь у Луганському відбірковому турі всесвітнього проекту "The Global Battle Of The Bands" і увійшли в десятку кращих рок-груп Луганської області. Цікавим була участь групи в 2007 році у Всеукраїнському фестивалі рок-музики «Прем'єра» (м. Скадовськ), де «Тифи» стали власниками 1 місця. Серед останніх виступів - спільний концерт з групою «Корозія металу», участь у відкритих і закритих сезонах Луганського байк-клубу «Нічні вовки». Крім цього, музиканти отримують запрошення працювати в журі молодіжних рок-фестивалів.
'До



«ХЛАМІДА» (Луганськ) не менш відома луганська панк-рок група. Колектив грає вже понад 10 років і відзначився спільними виступами з «Громадянською Обороною» і «Корозією Металу»
'До

S.C.A.R. (Луганськ) Альтернативна група «Sorrow Cry After Rain» (S.C.A.R.) утворилася 6 лютого 2008-ого року в Луганську. Група бере участі в різних концертах і фестах по містах України та Росії. У 2009 році вийшов у світ альбом «Філософія Жертви», що налічує 8 пісень.

«UNLIMITED MADNESS» (Луганськ). Гурт було створено 29 грудня 2005. Музиканти грають ДУЖЕ важкий рок. З 2006 року група гастролює по містах України.
'До


ICE ATRIUM (Луганськ). Музиканти з 2005 року грають суворий блек-метал. На даний момент група працює над новим матеріалом для повноформатного альбому.

Також очікуються гості з Харкова - «важкі» «Genital nectar» і луганська мелодік-метал група «МЕДЕЯ».
До уваги любителів рок-музики: Луганський рок-клуб відзначає ювілей.


Отже, 19 березня в байк-клубі «Холодильник» можна буде почути досить різноманітну музику, яку представлять луганські колективи. Так що якщо ви любитель року повідомляємо, що квитки вже в продажу.

«Параллель-медиа»


am

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!