Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Світлячок» здобув перемогу на конкурсі «Слов’янський вінець»
 
6-10-2009, 15:59  Культура

«Світлячок» здобув перемогу на конкурсі «Слов’янський вінець»

 
'«Світлячок»

Жителям міста і не тільки добре відома Зразкова театрально –хореографічна студія «Світлячок» , яка діє на базі ЗОШ №27. Художнім керівником колективу є вчитель-методист, Відмінник освіти України викладач хореографії Ольга Костюшко.

Це чудовий дружний колектив, в якому вчаться не тільки гарно рухатися, відчувати ритм музики, оволодівати танцювальною технікою, але й працювати в команді, відчувати себе потрібним, робити одну велику справу разом із друзями і отримувати від цього задоволення.Але головне в танцювальному колективі – особлива атмосфера захопленого здивування. Щирість, відвертість, тонкий психологізм у поєднанні з цікавими формами організації сприяють розвитку в дітях творчих здібностей. Звідси - назва «Світлячок», що символізує випромінення і пробудження дитячих сердець і потяг до усього прекрасного.Репертуар студії надзвичайно різноманітний: від класичних постановок до сучасних ритмів. Велика увага приділяється народному танцю в сучасній обробці і стилізованому забарвленні. Репертуар постійно розширюєть­ся та оновлюється, всі хореографічні постановки видовищні, містять в собі образне бачення та оригінальні сюжети. Кожний виступ «Світлячка» - справжній театр танцю.
Ансамбль – переможець багатьох конкурсів міського, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

«Світлячок» взяв участь у ІІІ Міжнародному Молодіжному Фестивалі – конкурсі «Слов’янський вінець», який проходив у Болгарії.Свято мистецтва зібрало учасників з 8 країн світу. Міжнародний характер Фестивалю відкрив для молодого покоління світ культурного різнобарв’я, багатства народних традицій та звичаїв, а головне - сприяв зміцненню традиційно дружніх відносин між народами Польщі, Литви, Естонії, України, Молдови, Росії.Виступ творчого колективу - яскрава сторінка Фестивалю.

Дві І премії у старшій і середній віковій категорії у номінації «Хореографія» стали справжнім дарунком для рідного міста.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!