Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Організатори Євробачення оштрафували Україну
 
23-03-2010, 17:57  Культура

Організатори Євробачення оштрафували Україну

 

Організатори Євробачення оштрафували Україну.

Організатори Євробачення оштрафували Україну


Європейський мовний союз оштрафував Національну телекомпанію України за затягування з поданням документів щодо українського учасника нинішнього «Євробачення».

Про це повідомляється на офіційному сайті пісенного конкурсу «Євробачення».

22 березня закінчився термін, до якого потрібно подати певний пакет документів з приводу участі в 55-ому пісенному конкурсі «Євробачення» в Європейський мовний союз (EBU), нагадується в прес-релізі.

Проте, констатують організатори конкурсу, Національна телекомпанія України повідомила, що на даний момент не готова надати повний комплект документів.

«У зв'язку з тим, що це є порушенням встановлених правил проведення конкурсу, Консультативна група пісенного конкурсу" Євробачення "прийняла рішення оштрафувати (НТКУ) на певну суму, а також накласти додаткові штрафні санкції за кожні наступні дні, поки що українська сторона не надасть необхідні документи в EBU », - йдеться в повідомленні, в якому, в той же час, не вказується сума штрафу.

Організатори конкурсу також відзначають, що НТКУ запевнила їх у виконанні вимог щодо українського учасника «Євробачення» не пізніше понеділка, 29 березня.

Прим цьому, підкреслили в Європейському мовному союзі, інші 38 країн-учасниць нинішнього «Євробачення» своєчасно та в повному обсязі виконали встановлені вимоги.

За матеріалами УНІАН.


wink О! То Україна вже починає відрізнятися... а ще як побачать нашу Альошу, додадуть штрафу!!!


Так там вже і з піснею проблеми.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!