Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Відомі політики та зірки шоу-бізнесу прибули в Бердичів на відкриття арт-студії “Різома».
 
6-10-2009, 16:33  Культура

Відомі політики та зірки шоу-бізнесу прибули в Бердичів на відкриття арт-студії “Різома».

 
'Відомі

Днями вітчизняні знаменитості здійснили висадку у Бердичеві. Там, власник гран-прі і золотої медалі Міжнародного фестивалю "Цирк завтрашнього дня" у Парижі Анатолій Залевський презентував свою арт-студію. На урочисте відкриття арт-студії "Ризома" Залевський, власник гран-прі "Золотий клоун" і спеціальних призів студії Волта Діснея, запросив своїх друзів та знайомих. Зокрема однофамільця дизайнера Олексія Залевського і хореографа та продюсера Олену Коляденко.
Супер гнучкий Анатолій Залевський відкрив власну арт-студію. А Білик прийшла його з цим фактом привітатиДизайнер Олексій Залевський та хореограф Лєна Коляденко теж зробили висадку у Бердичеві
Також привітати Анатолія з приємною подією прийшли співачка Ірина Білик та артист розмовного жанру Андрій Данилко.
Що цікаво, серед гостей заслуженого артиста України був помічений й екс-генпрокурор Святослав Піскун, земляк Залевського. Піскун прийшов на подію із сім‘єю, а от співачка Наталя Могилевська була в оточенні переможці "фабрикантів".
Піскун і Залевський – земляки.
Також були тут продюсер Таквор Баронян, композитор Руслан Квінта, глава правління одного з телеканалів Володимир Бородянський та фіналісти конкурсу "Танцюють усі!".
'Відомі

Насправді, ідея побудувати у своєму рідному місті арт-студію виникла у Залевського ще три роки тому. Базу для арт-студії Анатолій обрав відповідну - тамтешній старий Будинку Культури. Будівлю було відновлено, і адаптовано під новий проект артиста.
На честь відкриття арт-студії Залевського у Бердичеві відбувся концерт, зокрема й за участю самого власника призу Міжнародного фестивалю циркового мистецтва у Монте-Карло.
А потім конферансьє Дмитро Оськін навіть провів аукціон. Його лотом стала картина, створена учасниками арт-студії та самим Залевським. Початкова ціна полотна становила $100. Але в ході емоційних торгів Наталя Могилевська придбала картину за $4 000.
В гостях у Залевського Могилевська купила собі око за $4000. Фото "Талант груп"
'Відомі

А тим часом Анатолій Залевський не збирається зупинятися на досягнутому. У його планах - організувати щомісячний фестиваль "Ризома", присвячений різним видам мистецтва. А також створення інституту гармонійного розвитку людини, за матеріалами Табло ID.


Я там вчилася і бачила самого Анатолія залевського та виступала раз там на концерті з Лаблюк Ліаною.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!