Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Золушка с прицепом»: багатодітна розлучена дама з Житомира.
 
10-04-2010, 17:09  Культура

«Золушка с прицепом»: багатодітна розлучена дама з Житомира.

 
«Золушка с прицепом»: багатодітна розлучена дама з Житомира.

0



Героїня Сташенко виховує свого нащадка методом батога і пряника. Сьогодні на каналі «Україна» стартує новий комедійний серіал.

Глядачі побачать веселі пригоди не дуже молодої, не дуже красивої, але дуже життєрадісної жінки, яка завдяки почуттю гумору і винахідливості, знехтувавши всі умовності, перемагає повсякденну рутину і негаразди, щоб знайти кохання чоловіка своєї мрії. Ця історія про те, що в будь-якому віці можна здійснити будь-яку мрію, головне - за неї поборотися.

Аїда - невдаха в усіх відношеннях. Принаймні з точки зору її мами, яка покладала на дочку великі надії. Замість того щоб втілювати в життя мамині мрії, Аїда в 17 років пішла з дому, без дозволу вийшла заміж, без дозволу розлучилася і робила це ще не раз. У результаті наша героїня у свої «трохи за тридцять» залишилася одна з трьома дітьми від різних чоловіків. Ось з таким «причепом» вона і переїжджає з Житомира до своєї мами в Москву, у квартиру, де пройшло її дитинство.

Роль Аїди виконала відома російська актриса Оксана Сташенко. Глядачі добре пам'ятають її за головною жіночою роллю в серіалі «Повернення Мухтара». Проте в «Золушке ...» акторка постане перед нами в комедійному занятті.

- Насправді мою героїню не можна назвати сексуальною. В одній із серій вона зізнається, що секс в її житті був лише три рази - коли вона завагітніла своїми трьома дітьми. За сюжетом вона буде намагатися налагодити стосунки з різними чоловіками. Але в підсумку знайде свого єдиного. Як виявилося, цей чоловік давно був поруч з нею. Просто вона його не помічала.

Спеціально для зйомок серіалу у величезних павільйонах за два тижні були вибудувані оригінальні декорації. Художникам довелося неабияк постаратися, щоб створити антураж затишного сталінського будинку на околиці російської столиці. Для більшої реалістичності тут навіть встановили справжній ліфт.

Солідно виглядає і костюмерна. Серіал знімають тільки місяць, а у персонажів накопичився значний гардероб. Деякі речі перекочували сюди після зйомок інших телепроектів, щось пошили на замовлення, щось прикупили в магазинах і на ринку.

Особлива гордість костюмерів - два вінтажні капелюшки 60-х років. За сюжетом героїня Любові Тимошевської - бабуся Євгенія - у минулому оперна діва, яка має схильність до всіляких екстравагантним аксесуарів. А ось річ, пошуки якої доставили знімальній групі більше тільки клопоту, - це жіночі туфлі 44-го розміру. Справа в тому, що один з персонажів - непутящий хлопчина, який ніяк не може знайти собі постійну роботу. І одного разу він вирішує спробувати щастя, перевтілившись в жінку.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!