Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Луна под Пресом покаже житомирянам «Місто на букву« Ж »
 
29-06-2010, 12:36  Культура

Луна под Пресом покаже житомирянам «Місто на букву« Ж »

 


Луна под Пресом покаже житомирянам «Місто на букву« Ж »


Луна под Пресом покаже житомирянам «Місто на букву« Ж »




У четвер 1 липня в Житомирі в розважальному комплексі ФОК пройде сольний концерт ска-панк групи Луна под Пресом.

Як стало відомо, концерт приурочений до офіційного виходу ер «Місто на букву« Ж ».

- ЕР (диск з синглом або двома-трьома піснями) присвячений нашому рідному місту Житомиру, - говорить лідер ЛПП Олександр Прес. - На диску присутні три пісні з майбутнього альбому групи «Танцюй поки молодий»: Восьме чудо Свєтка, Шкільний Автобус і звичайно ж - Місто на букву «Ж».

Варто відзначити, що ЕР записувався на київській студії «211», з якою працюють такі зірки шоубізу як Океан Ельзи, Друга Ріка, Ляпіс Трубецькой, Лама і ін. Саунд продюсер запису Влад Ярун (Карна). Для оформлення диска використовувалася робота житомирського фотографа Дмитра Скачкова із серії робіт під назвою «Планета Житомир». Дизайн та оформлення - Андрій Собич, промоушен - Арт кухня Unreliz.

- На сцені будуть присутні не тільки Луна под Пресом, - каже організатор концерту Андрій Собич. - Буде розігрівати група PlintuS, яка перемогла в інтернет голосуванні набравши найбільшу кількість голосів.

У цілому, концертна програма буде тривати 3 години.

Кращі фани отримають диски з автографами групи на пам'ять, так само як і кожен 10 прийшовший на концерт. Диск поширюється безкоштовно, але існує в обмеженій кількості. Замовити диск можна поштою Lunagroup@mail.ru (всі транспортні витрати замовник бере на себе).

Всі бажаючі отримати відмінний настрій і побувати на презентації ЕР «Місто на букву« Ж »від Луна под Пресом, приходьте 1-го липня в розважальний комплекс ФОК о 20:00. Вхід 25 грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!