Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У неділю в Житомирі відбудеться футбольне свято від Партії регіонів
 
9-07-2010, 19:11  Культура

У неділю в Житомирі відбудеться футбольне свято від Партії регіонів

 

У неділю в Житомирі відбудеться футбольне свято від Партії регіонів


У неділю в Житомирі  відбудеться футбольне свято від Партії регіонів



У неділю відбудеться подія, до якої будуть прикуті погляди мільйонів жителів у всіх куточках Землі - фінальна зустріч Чемпіонату світу з футболу між збірними Іспанії та Голландії.

Як повідомили в прес-службі Партії регіонів, житомиряни зможуть споглядати це чудове видовище не тільки з екранів своїх телевізорів. Тих, хто сприймає футбол, як свято, яке хочеться провести в колі друзів та однодумців, представники Партії регіонів запрошують в міський парк культури і відпочинку ім.Гагаріна. Саме тут, на території нещодавно відкритої танцювального майданчика, буде встановлений великий екран, з якого і планується пряма трансляція матчу. Але сам матч - тільки фінал футбольного свята.

«Культурна програма розпочнеться ще о 6 годині вечора» - розповідає депутат Корольовської райради від Партії регіонів, голова Житомирської міської молодіжної організації Партії регіонів Сергій Сапицький. - Ми запросили на свято ветеранів житомирського футболу, представників дитячих-юнацьких футбольних клубів. Вони продемонструють глядачам майстер-клас з футболу. Заплановано безліч конкурсів між глядачами, яких будемо ділити на команди. На переможців чекають призи. А о 21.30 почнеться сам матч ».

«Танцювальний майданчик, на якому відбудеться захід, капітально відреставрований на кошти активістів Партії регіонів, - розповідає депутат обласної ради від Партії регіонів, заступник голови обласної ради Андрій Дяченко. - Більше десяти років він був занедбаний, тепер тут проводяться танцювальні вечори для молоді. У неділю відбудеться свято футболу. А вже на серпень заплановані концерти популярних естрадних груп ».

За матеріалами Дзеркало Полісся

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!