Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир з концертом відвідає легендарна «Табула Раса»
 
26-07-2010, 23:24  Культура

Житомир з концертом відвідає легендарна «Табула Раса»

 
Одна з найкращих в історії української рок-музики груп - «Табула Раса» - дає концерти вкрай рідко. Цей колектив, здається, взагалі не рахується з правилами, прийнятими в шоу-бізнесі. Нові платівки музиканти записують поза всяким графіком, своєю рекламою не займаються, скандали не влаштовують і ні в яких тусовках не відзначаються.

Житомир з концертом відвідає легендарна «Табула Раса»



Наприкінці 1990-х, незважаючи на надзвичайну популярність у молоді, лідер групи Олег Лапоногов просто зник з медійного простору. Як потім сам зізнався, він просто сів на велосипед і поїхав у село, де продовжував складати романтичні балади, не турбуючись про те, чи судилося їм стати такими ж популярними, як хіти «Шейк ший-ший», «Схід» або «Рандеву на Бетельгейзе », що принесли групі любов тисяч шанувальників.

Схоже, що постійно зростаюча на шоу-бізнесовому ринку конкуренція ні Олега, ні музикантів аніскільки не бентежить. Реанімована кілька років тому група, по всій видимості, вирішила, згідно своїй назві, почати все з «чистого дошки». Лапоногов зазначив: «Був час, коли я відчув, що мені потрібно піти. Тоді я був молодшим, робив різні дурниці. А потім поїхав на кілька років додому, до Сум. Жив там в обителі. Але потім зрозумів, що музика є невід'ємною частиною мене. Я повернувся і знову зібрав хлопців. І незважаючи на те, що музикантові не можна пропадати надовго, наш слухач все одно залишився. »

Зараз «Табула Раса» готується до виходу нового альбому, який вже майже завершений. А не так давно був знятий кліп на пісню, де Олег Лапоногов з'явиться в незвичному образі-у вигляді індіанця ...

Концертна 2-х годинна програма групи в Житомирі буде складатися як з нових пісень, так і тих, що давно полюбилися слухачами хітів «Шейк», «Машина», «Дорога», «Рандеву на Бетельгейзе».

Місце проведення: РЦ «Фок», паб «Golden Gate».

Початок: 21:00

Вхід: 60 грн

Довідки за тел.: (0412) 48 49 50

За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!