Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни завоювали 1 місце на Міжнародних змаганнях зі спортивних танців
 
13-08-2010, 13:54  Культура

Житомиряни завоювали 1 місце на Міжнародних змаганнях зі спортивних танців

 
У Португалії в місті Еспіно завершилися Міжнародні рейтингові змагання зі спортивних танців. Україну представляли учні житомирського клубу «Сузір'я».


Житомиряни завоювали 1 місце на Міжнародних змаганнях зі спортивних танців


photo.dancesport.ru

На змагання з'їхалися представники з 23 країн світу.

Почесне 1-е місце, у категорії «Молодь», завоювали Житомиряни - Дубінін Іван і Грибан Анастасія, які обійшли господарів турніру і сильну пару з Росії. А п'ятими в цій категорії стали їх одноклубники, більше того рідний брат Анастасії - Грибан Микола і Худякова Катерина.
1 місце - Україна (Дубінін Іван, Грибан Анастасія)
2 місце - Португалія
3 місце - Росія
4 місце - Іспанія
5 місце - Україна (Грибан Микола, Худякова Катерина)

Дубінін Іван і Грибан Анастасія, Українською федерацією спортивного танцю, були названі кращою парою 2009 року. Вони неодноразові призери та переможці Чемпіонатів і Кубків України, володарі відкритого Кубка Польщі, гідно представляли Житомирщину і Україну в Молдавії, Білорусії, Італії, Польщі, Словаччини, Угорщини, Великої Британії та багатьох інших куточках світу. А цього разу вони підкорили саму західну країну Європи - Португалію.

Також гідно виступили інші члени команди. У категорії Юніори, Столяренко Андрій і Столяренко Дар'я зайняли 2 місце у латиноамериканській й третє місце в Європейській програмах.

Дуже гостинно приймали наших танцюристів місцеві жителі. Гучні оплески та овації лунали під час нагородження, фото на пам'ять і подарунки від шанувальників - так запам'ятався їм сам турнір.

Сама західна країна Європи подарувала не тільки медалі та нагороди нашим танцюристам, але й масу позитивних вражень від відпочинку, колориту океану, гір і місцевих звичаїв.

Влада міста Житомира вітають клуб «Сузір'я» та його тренера Грибан Валентину з ще одним вдалим виступом на Міжнародній арені.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!