Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українка стала володаркою титулу Юна Міс світу-2010
 
20-10-2010, 23:18  Культура

Українка стала володаркою титулу Юна Міс світу-2010

 
Найкраща дитяча модель України Анастасія Ляшенко отримала головний титул на модельному конкурсі Little Miss Continents 2010, що завершився в Туреччині 9 жовтня.

0



Про це під час прес-конференції в «Оглядачі» розповіла сама Анастасія.

За словами координатора фестивалю Марини Фоменко, до складу журі конкурсу увійшли національні представники фестивалю з 12 країн світу, а також представники українських мас-медіа, дизайнер з Німеччини. Головою журі став президент конкурсу «Міс Модель світу».

Відповідаючи на запитання «Оглядача» про те, якими критеріями керувалося журі, крім зовнішніх даних, Марина Фоменко сказала: «Зовнішнім даними віддавалася всього 20% в оцінюванні. У першу чергу, дитина повинна бути особистістю ». За словами координатора, ще 40% оцінювання - результат шоу талантів, ще 20% «йде на інтерв'ю з журі, коли дитина максимально відверто постає перед членами журі і може дати відповідь на будь-яке питання». Решта 20% - презентація національного костюма і національних традицій.

За матеріалами news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!