Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Анастасія Волочкова ставить спільний номер з хлопцями з житомирського танцювального колективу "Сонечко"
 
6-11-2010, 22:07  Культура

Анастасія Волочкова ставить спільний номер з хлопцями з житомирського танцювального колективу "Сонечко"

 
Настя Волочкова та Володимир Дебой прогулюються по головній вулиці Житомира, привертаючи увагу перехожих. Молоді люди дізнаються Анастасію, дивуються такій зустрічі на Михайлівській вулиці. Чуються фрази «Поцілуй мене в пачку» і «Дивись, дивись - це ж Волочкова!». Старше покоління більше уваги звертає на новоспеченого мера. Чоловіки привітно махають Дебою, посміхаються, голосно вітають з перемогою.

Анастасія Волочкова ставить спільний номер з хлопцями з житомирського танцювального колективу "Сонечко"



Парочка явно не залишилася непоміченою
Що ж привело московську балерину в наше місто?

Колектив «Keep Balance» займається постановкою хореографічних номерів, вважаючи за краще стиль сучасного танцю. До складу колективу з восьми чоловік входять четверо житомирських хлопців, учасники широко відомого в Україні і за її межами танцювального колективу «Сонечко». Влітку в Туреччині сталася доленосна зустріч хлопців з менеджером Волочкової, де їм і прийшла в голову ідея поставити спільний танцювальний номер.

Анастасія Волочкова ставить спільний номер з хлопцями з житомирського танцювального колективу "Сонечко"



Настя приїхала до Житомира, щоб провести репетицію в обласному хореографічному центрі. У нашому місті вона виявилася вперше, але вже дуже задоволена приїздом і результатами поїздки. Після репетиції Анастасію Волочкову представили Володимиру Дебою.


У той же день увечері хлопці з «Keep Balance» полетіли разом з Настею до Москви, де вони продовжать свої репетиції і там же виступлять з готовою програмою.





Марія Бікерская Reporter.ZT.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!