Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сьогодні на Майдані відбудеться мовний флешмоб
 
9-11-2010, 08:33  Культура

Сьогодні на Майдані відбудеться мовний флешмоб

 
Сьогодні, у День української мови, в центрі Києва відбудеться акція протесту проти ухвалення закону про мови, запропонованого представниками коаліції. Крім того, на Майдані заплановано флешмоб

Сьогодні на Майдані відбудеться мовний флешмоб



Представники громадських організацій, журналісти, студенти та всі небайдужі пройдуть за маршрутом Контрактова площа - адміністрація президента, де і відбудеться пікет. Після цього, учасники акції спустяться на площу Незалежності, де заплановано флешмоб «Відчуй смак рідної мови».

Організатори акції обіцяють, що флешмоб буде являти собою «видовищну і магнетичну виставу, покликану привернути увагу молодих українців до мови, культури, традицій за допомогою співу, танців і вогню».

Акції солідарності пройдуть і в інших містах України. Також до пікету приєднаються закордонні українці: вони вийдуть до посольств України в різних країнах, вимагаючи не приймати новий закон про мови.

За матеріалами www.focus.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!