Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Книга Володимира Шинкарука «На два життя одразу»визнана кращою книгою 2010
 
13-11-2010, 01:21  Культура

Книга Володимира Шинкарука «На два життя одразу»визнана кращою книгою 2010

 
9 листопада, в День української писемності та мови, в приміщенні Житомирського телецентру, відбувся щорічний конкурс «Краща книга року».

Книга Володимира Шинкарука «На два життя одразу»визнана кращою книгою 2010



Як стало відомо, у номінації «Проза року» Володимира книга перемогла Шинкарука «На два життя одразу».

На розгляд оргкомітету було представлено 19 книг у 8 номінаціях. З кожної номінації визначили одну кращу книгу.

Зокрема, у номінації «Мій край» перемогла книга Марії Пономаренко «Сонячна країна - моя Україна», у номінації «Особистість і доба» - книга Григорія Цимбалюка «... І на тому рушнику », у номінації« З глибини знань »- навчальний посібник для 5 класу Оксани Кучерук та Анни Виговської« Українська мова. Мовлення. Моя Житомирщина ».

Збірник рубаї Марії Павленко «Великий мандрівник мені сказав ...» визнана кращою в номінації «Поезія року». У номінації «Мистецтво друку» кращими стали краєзнавчі нариси М.Ю. Костра і М.М. Костра «Житомирщина туристична», яку випустило книжково-газетне видавництво «Полісся».

Головний приз конкурсу «Гран-Прі» за унікальну, фундаментальне видання дістався Міхтодю Волинцю за восьмитомник «Я бачив пекло на землі ...».

Спеціальними призами були відзначені книги: Михайла Жайворонок «Формула успіху», Алли Рябцов «Землякам про Святослава Ріхтера», Михайла Пасічника, Петра Білоуса, Леоніда Монастирецька «Письменники Житомирщини».

Щорічно на Житомирщині виходить у світ майже 500 книжок і брошур місцевих авторів. Це художня, краєзнавча, пізнавальна, навчальна література, підручники, енциклопедичні видання, словники.


За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!