Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі зняли серіал з Ольгою Сумською в одній з головних ролей
 
23-11-2010, 23:50  Культура

У Житомирі зняли серіал з Ольгою Сумською в одній з головних ролей

 
Народна артистка України Ольга Сумська цієї осені дуже сильно постаріла. Колись молоде обличчя її покрилося глибокими зморшками, а волосся - сивиною. На актрису так вплинули зйомки в новому фільмі «Я тебе ніколи не забуду». Цю 8-серійну стрічку в Житомирі нинішньої осені знімав відомий російський режисер Олексій Рудаков, - пише «Z-Об'єктив».

У Житомирі зняли серіал з Ольгою Сумською в одній з головних ролей



Здавалося, на обличчі актриси Сумської відбилося років 40. Саме на стільки постаралися гримери, щоб відбити часовий проміжок, який охоплює з 1943 по 1995 рік. Адже саме через сорок років двоє людей - герої фільму - знаходять один одного.

Ольга Сумська грає у фільмі черницю. Зйомки проходили в Софійському костьолі в Житомирі. Разом з Ольгою в костелі знімався відомий російський актор, зірка серіалів «Солдати» та «Помаранчеве небо» - Олександр Лимарєв. Одну з головних ролей у фільмі грає Сергій Астахов, відомий за фільмами «Корольов», «Даішники».

Зйомки фільму планують урочисто закінчити 7 грудня. Російський глядач імовірно побачить картину в травні 2011 року, а український - в кінці наступного літа.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!