Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на стадіоні «Спартак» не дозволили заливати льодову ковзанку
 
22-12-2010, 01:34  Культура

У Житомирі на стадіоні «Спартак» не дозволили заливати льодову ковзанку

 
Керівництво стадіону «Спартак» відмовилося залити на території стадіону льодовий каток. Про це вчора заявив заступник мера Житомира Микола Боровець.

У Житомирі на стадіоні «Спартак» не дозволили заливати льодову ковзанку



Як пояснив начальник управління комунального господарства Житомирської міськради Олекасандр Марцун, раніше на «Спартаку» заливалася бігова доріжка, але тепер вона має спеціальне покриття. А поле в зимовий час теж використовується для змагань.

Зі слів начальників житлового та комунального управлінь, в Житомирі найближчим часом будуть залиті водою 5 льодових майданчиків «під відкритим небом»: на території шкіл № 5 і 14, а також за адресами: вул. Вокзальна, 8 (спортмайданчик), вул. Шевченка 35, і вул. В. Бердичівська, 41.

Микола Боровець дав доручення начальникам ЖЕКів також знайти можливість облаштувати примітивні дворові катки за місцем проживання або на території свого ЖЕКу.

- Хіба це велика складність - за таких сприятливих погодних умовах залити майданчик? Усі чекають якогось розпорядження. Зробіть це для своїх дітей. Нехай вони не ганяють шайбу під колесами машин під час різдвяних канікул, а вчаться їздити на ковзанах, - сказав Боровець.


Нагадаємо, минулого тижня губернатор Житомирської області Сергій Рижук підписав розпорядження про облаштування в містах і селах області льодових майданчиків під відкритим небом, де зможуть безкоштовно кататися дорослі і діти.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!