Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей
 
15-01-2011, 11:16  Культура

6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей

 
Як правило, знаменитості, які ще перебувають у підлітковому віці, підбирають свій гардероб за допомогою професійних стилістів. Але, як і в будь-якому правилі, тут є винятки. Деякі з них мають відмінний смак, який варто успадковувати багатьом з нас.


Тейлор Свіфт


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Гардероб Тейлор не скосить вас наповал розпусністю або зайвою зухвалістю. Усі свої пісні ця дівчина співає з такою душею, що слухати її можна нескінченно. Як і розглядати її гардероб! Незважаючи на гідну скромність її нарядів, Тейлор виглядає дуже гламурно, як принцеса. А кому б не сподобалося виглядати по-королівськи?


Селена Гомес


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Це найкраща подруга Демі Ловато, яка відмінно одягається, демонструючи нам усім свій унікальний стиль! Незважаючи на те, що вона ще зовсім молода (18 років), виглядає вона на 25, і це їй у плюс. Куди б вона не прийшла - вона скрізь у центрі уваги. А її макіяж просто бездоганний.


Емма Робертс


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Ця яскрава панночка зовсім не псує репутацію своєї успішної тітки. Її стиль поєднує в собі і веселощі, і елегантність, і витонченість, що характеризує її як дуже стильну дівчину. Вона «зробила» багатьох знаменитостей, які набагато старший за неї! Емма не може не справляти враження.

Демі Ловато


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Американська поп-рок співачка Демі Ловато відома своїм унікальним смаком. Незважаючи на те, що вона має пряме ставлення до рок-культури, одягається вона дуже жіночно і красиво. Вона любить змішувати безліч стилів, використовуючи при цьому сміливі мікси з аксесуарів. Дуже часто вона експериментує з капелюхами! І досить успішно!

Міранда Косгров


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Ця 17-річна модниця вже має свій стиль, який не сплутаєш ні з ким! Все красиво, витримане й дуже зручне. Вона любить чорні шкіряні куртки, срібні ремені і невеликі черевики. У її гардеробі часто миготять легінси, які вона відмінно вписує в загальну картину. Сміливі аксесуари успішно завершують образ.

Майлі Сайрус


6 найбільш стильних підлітків-знаменитостей



Майлі не надто витончено одягається на сцені, тому як кітчу зобов'язує її імідж. Але те, як вона одягається поза виступів або на килимовій доріжці, дійсно зачаровує. Її надихають 80-ті, що вона вміло підкреслює в своєму стилі! І вона чудово знає, що її волосся просто прекрасне, і що це її найкращий «аксесуар», тому Майлі максимально акцентує увагу на бездоганному укладанні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!