Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Зірковий тур по школах розпочнеться в Житомирі
 
23-10-2009, 17:37  Культура

Зірковий тур по школах розпочнеться в Житомирі

 
'Зірковий

Зірки української сцени їдуть у незвичайний тур. Тепер школярі різних міст України матимуть нагоду не лише побачити, а й поспілкуватись з улюбленими артистами. Міка Ньютон, гурт ДилЕма, співачки Маня та Юлія Нельсон на особистому прикладі хочуть показати кожній дитині, що мрії здійснюються. "Зірковий тур по школах" розпочинається з нашого міста. Школярі сьомої загальноосвітньої школи перші зустрічали своїх кумирів. Щойно зірки зявились на подвір`ї школи, їх обступили палкі шанувальники. Учні сьомої загальноосвітньої житомирської школи перші отримали автографи, поспілкувались з артистами та відвідали їх концерт. А все тому, що за умовами акції, вони відправили найоригінальніше запрошення з усіх українських школярів.

Микола, ученик 9-В класу, ЗОШ №7: "Ми раді, що к нам приїхала така зірка як Міка Ньютон, дивимося, що всі на неї чекають, всі люблять з нашої школи".

Учні будь–якої української школи матимуть можливість запросити зірок. Головне, зробити це потрібно креативно. Це може бути вірш, пісня або відеоролик чи картини. Валентина Чубинська - директор сьомої школи, розповідає, що діти з хвилюванням очікували на зіркових гостей.

Валентина Чубинська, директор ЗОШ №7: "До нашої школи сьогодні завітали гості з Києва. Молодіжні організації музичні і наші діти з задоволенням чекають на те, що відбудеться в актовій залі школи. Ми раді вітати всіх хто до нас приїхав".

Міка Ньютон жваво спілкувалася з усіма охочими. Розповідала про свої шкільні роки. І впевнена, - зірки «запалюються» саме у школах. Міка Ньютон, співачка: "Ми хочемо, щоб житомирські діти також чогось досягли та підказати якісь маленькі свої секрети, що нам допомогло. Хочеться просто поділитись, поспілкуватись".

Співачка Маня запевнила, що під час виступів артисти будуть закликати школярів не робити дурниць, і найбільше звертати увагу на……

Маня, співачка: "Виховання, навчання, відпочинок дітей. Проблеми з уживанням алкоголю у школі, наркотиків у школі".

Юлія Нельсон намагатиметься навчити дітей людяності, а гурт D.LEMMA розповість як здійснити власні мрії. "Зірковий тур по школах" триватиме пів року. Тому як мінімум 12 українських шкіл у містах та селах матимуть нагоду прийняти у себе популярних виконавців.


В нас в Переяславі-Хм, в гімназії тоже була


Сподобалось?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!