Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Виставу-балет «Кармен-стріт» станцювали в Житомирі.
 
14-03-2011, 21:56  Культура

Виставу-балет «Кармен-стріт» станцювали в Житомирі.

 
«Добротний сюжетний підлітковий спектакль з елементами неокласики, вільної пластики і сучасних танців.» - Так кажуть про постановку Алли Рубіної «Кармен-стріт» театральні критики.

Виставу-балет «Кармен-стріт» станцювали в Житомирі.



13 березня спектакль змогли оцінити і в Житомирі. Артисти театру «Молодий балет Києва» дали два подання на сцені Житомирського драмтеатру.

«Кармен-стріт» - своєрідний мікс. Тут є все: класична хореографія і сучасний танець, конфлікт «золотої» молоді та дітей вулиці, проблеми самотності, безпритульності, а в основі - любовний трикутник.

Головну роль блискуче виконала японська танцівниця Тісато Ісікава.
- Роль Кари мені дуже подобається, - розповіла вона. - Але через постійні репетиції і гастролі графік дуже насичений. Не вдається викроїти час на те, щоб з'їздити додому, до Японії.

Також Тісато розповіла про землетрус, який стався на її батьківщині:
- Як тільки я почула цю новину, відразу ж подзвонила батькам до Японії. Але мама сказала, що в нашому місті поштовхи були не такими сильними - близько 4 балів. Два дні у них не було газу і світла, але тепер все в порядку.
Фото: Роман Котиків
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!