Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрилася виставка робіт вітражного розпису Наталії Римар «На склі»
 
27-05-2011, 18:47  Культура

У Житомирі відкрилася виставка робіт вітражного розпису Наталії Римар «На склі»

 
У Житомирі в "Кавоманіі" відкрилася виставка робіт вітражного розпису Наталії Римар «На склі».

У Житомирі відкрилася виставка робіт вітражного розпису Наталії Римар «На склі»



Наталія пише свої картини на склі. Як зазначила художниця, це дуже цікава техніка: «Спочатку необхідно на склі навести контур малюнка, а потім вже заливати спеціальною вітражною фарбою».


За словами художниці, на створення робіт її надихає австрійський художник Густав Клімт, який освоїв подібну техніку ще в середині ХХ століття.

«Потяг до малювання у мене з'явився ще в дитинстві - я завжди щось малювала, придумувала плакати на свята, постійно щось оформляла, прикрашала. Одного разу я прийшла в гості до своєї подруги. Ми сиділи на кухні, пили чай і розмовляли. На стіні я побачила красиву картину на склі. Поцікавившись, я дізналася, що це намальовано фарбами по склу. Тоді я розпитала її про техніку малювання таких картин, мене це захопило і ось я вже два роки малюю картини. Сьогодні я можу з гордістю сказати, що займаюся улюбленою справою, і від цього щаслива! Я роблю те, що мені шалено подобається. Кожна робота цікава і до самого завершення зберігається якась загадка - що вийде? Адже часто остаточний вигляд виробу формується і народжується в процесі, до самого останнього штриха! Навіть якщо я спочатку все продумала, все одно до кінця не відомо, що ж буде - і це приголомшливо! Кожного разу я радію, як дитина, тому що виходить навіть краще, ніж спочатку передбачалося - це дивно і чарівно! І при цьому, я ще можу робити те, що й іншим приносить радість », - розповідає художниця Наталія Римар.

У Наталії вже є понад 30 робіт і вона не збирається на цьому зупинятися. Незабаром можна буде побачити виставки нових робіт.

За матеріалами Житомир.info
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!