Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрилася виставка мишей і котів.
 
4-06-2011, 22:19  Культура

У Житомирі відкрилася виставка мишей і котів.

 
У Житомирському Центрі інтелектуального дозвілля «Кавоманія + Книгоманія» з 29 травня по 19 червня експонується виставка лялькових мишей Сергія Соловйова (м. Житомир) та виставка картин «Котовасія» Ірини Щуцької (м. Луцьк).

У Житомирі відкрилася виставка мишей і котів.



Мишки сточили всі запаси кавоманівскої кукурудзи і допомагають збирати гроші Чупакабрі, яка просить її реабілітувати в очах і душах людей.

Разом з Чупакаброю вони оселилися в патефоні, друкарських машинках, кошиках, а деякі в валізах.

На всю цю дивну компанію зі стін пильно дивляться коти. Вони медитують, п'ють чай, просяться на руки, займають місце мізків в головах людей. У декого в шлунках миші, але судячи з їх милих мордочок їм там досить не погано.

Ірина Щуцька любить котів, але не може їх тримати вдома, тому їй прийшла в голову ідея поселить їх у картинах. Коти на картинах - це внутрішній світ Ірини, її емоції, переживання, представлені в 3-х колірній гамі - чорному, білому і червоному кольорах.

Виставка в «Кавоманії» це не всі роботи, частина з них вже продана. Але це і не кінець, так як Ірина поповнює виставку новими роботами.

За її словами, на створення може піти кілька тижнів, а часом і місяців, завжди по різному. Кожна робота має свою назву, англійською мовою. У цьому Ірині допомагає її чоловік, філолог.



Виставка триватиме з 29 травня до 19 червня

Місце: «КАВОМАНІЯ», вул. Московська, 24-Б

Вхід: вільний



Сергій Харчук, «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!