Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тренд майбутньої осені: бахрома
 
14-08-2011, 01:44  Культура

Тренд майбутньої осені: бахрома

 
Модні речі цього сезону відрізняються стриманістю і лаконічністю крою і тканин. Вся увага приділяється аксесуарам і деталей. Цього разу дизайнери використовують бахрому, відому ще з часів Івана Грозного.

0



Такий солідний вік не завадив, подібному виду обробки завоювати провідне місце на подіумах.

І хоча виготовити бахрому простіше простого, виглядає вона вишукано і оригінально. Способи її виготовлення практично не змінилися за всі ці роки. Їх два. Перший - розрізання кромки самої тканини на вузькі смуги, другий - пришивання скручених ниток. Можна урізноманітнити бахрому, використовуючи бісер, паєтки, шовкові шнури і т.д.

Цього літа таку обробку можна побачити всюди. Причому вона не є складовою якогось певного стилю, як це було раніше, а живе цілком самостійним життям. Не тільки в речах в етнічному стилі або хіпі, але і в діловому, романтичному і casual напрямках бахромі знайшли застосування.

Верхній одяг

Жакети й плащі, рясно прикрашені довгою бахромою, вшитою на поличках і вздовж рукавів, виглядають дуже ефектно з вузькими джинсами. Останні, до речі, теж стали фаворитами нинішнього сезону.

Спідниці

Оскільки етнічний стиль відійшов у минуле, то брюк оброблених бахромою на подіумах вже не зустрінеш. Зате дизайнери проявили відому сміливість і втілили в життя ідею ділового костюма здатного розвіяти нудьгу і сірість робочого тижня. Основні правила - довжина вище коліна, багатошаровість, прозорість тканин і, звичайно ж, обробка бахромою. Можливо, такий варіант і не підходить для відповідальної наради або іспиту, але для повсякденної роботи в офісі він цілком прийнятний, і точно підніме вам настрій.

Плаття

Якщо спідниці в цьому сезоні явно коротшають, то довжина сукні варіюється дуже широко. Помітне повернення до романтичного стилю 20-х років минулого століття. Кольори яскраві і безкомпромісні - червоний, чорний, білий. І, звичайно ж, бахрома, бахрома всюди. З неї можна зробити все плаття, як вчинили в Diane von Furstenberg або Malandrino. Вона може декорувати поділ довгими китицями як у Dolce & Gabbana, або вкривати сама сукня зверху, немов мережею як у Channel. Ефектність суконь з бахромою голлівудські зірки оцінили ще в минулому році. Так, Карен Міллер у сукні, пошитій для Єва Лонгорія широко використовувала цей вид обробки.

Взуття

Так, так, ми не помилилися. І тут, починаючи від чобіт і закінчуючи сандалями, все прикрашено бахромою. Ідеальний матеріал в даному випадку яскрава замша. І хоча в цілому етнічний стиль в одязі в цьому сезоні не дуже популярний, то у взутті йому знайдено широке застосування. Для тих, кому гостро модні речі здаються занадто сміливими, це прекрасний вихід. Вбравшись в подібне взуття, ви з одного боку віддасте данина моді, а з іншого - будете виглядати цілком стримано.

Сумки

Взагалі цього літа дуже велику увагу приділяють аксесуарам і різним доповненням. Сумки стали набагато більше і об'ємніше. Їх носять на широких ручках через плече. Цю практичність і пропонується замаскувати за допомогою довгої, м'якої бахроми, як у Marc Jacobs. Як вважають сучасні творці моди, сумки-торби і торбинки, прикрашені дуже довгою бахромою можна носити з діловими костюмами, тренчами і речами з деніму. Більше того, грамотно підібрана, така сумка може стати основою всього ансамблю. Однак це не означає, що улюблені нами крихітні клатчі відійдуть в минуле. Вони успішно перекочували в новий сезон, правда, трохи перетворившись. А точніше прикрасившись популярною бахромою.



Такі основні модні тенденції цього сезону. Яскраво, оригінально, весело і головне бахромчато.
За матеріалами edinstvennaya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!