Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЗМІ: на день міста в Житомирі виступить російський репер - Баста
 
16-08-2011, 19:52  Культура

ЗМІ: на день міста в Житомирі виступить російський репер - Баста

 
Восени в Житомирі стартує новий концертний сезон. Хто ж приїде до нас з концертами? Хто потішить житомирську публіку яка бажає видовищ?

'ЗМІ:



На День міста, 11 вересня, в Житомирі виступить російський репер, хіп-хоп-ідол молоді - Баста (Вася Вакуленко). А в кінці осені в Житомирі можливий концерт популярної російської рок-групи "Звери", - про це повідомляє видання «Z-Об'єктив».

Крім того, ймовірно, у новому сезоні відбудуться концерти, які з тих чи інших причин були скасовані в минулому сезоні. Так, швидше за все, до нас приїде Максим Галкін, який через хворобу скасував свій весняний концерт в Житомирі.

У минулому сезоні на Житомирщині також не відбулися концерти гурту "Ласковий май". Хоча на офіційному сайті групи до цих пір в афіші не зняті травневі дати концертів в Житомирі, Бердичеві та Малині. Восени відбудеться великий концертний тур цієї групи по Україні, в який також буде включений Житомир та інші міста нашої області.

Також у Житомира з'явився шанс побачити грандіозний концерт пам'яті Віктора Цоя.

За інформацією видання, син Віктора Цоя відтворив легендарну групу "Кіно" з тими ж музикантами, що грали з його батьком. Також Олександр Цой запросив до групи соліста, один в один схожого на Віктора Цоя, з голосом, ідентичним легендарному музикантові.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!