Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський продюсер Валерій Нужда і молода співачка Олена Мазунова готують спільний альбом
 
26-08-2011, 18:01  Культура

Житомирський продюсер Валерій Нужда і молода співачка Олена Мазунова готують спільний альбом

 
Відомий продюсер, композитор і поет Валерій Нужда і молода співачка Олена Мазунова записують спільний альбом. Це буде перший повноцінний альбом для співачки Олени Мазунової. Валерій Нужда виступив у спільній роботі в якості композитора і поета.

Житомирський продюсер Валерій Нужда і молода співачка Олена Мазунова готують спільний альбом



Альбом має романтичну назву "Білі троянди кохання". До нього увійде пісня з такою ж назвою, пісні "Милий мій хлопчик", "Мама Марія" та інші пісні автора Валерія Нужди.

Альбом записується на одній з київських студій. Сьогодні робота на заключному етапі. Презентація альбому, за попередньою інформацією, відбудеться вже у вересні, - пише Віктор Мельниченко.

Окрім роботи над альбомом, переможниця фестивалю "Зорецвіт" Олена Мазунова зараз багато гастролює. Також співачка взяла участь у кастингу на "X-Фактор-2". Вона увійшла в 30-ку. Але в проект взяли лише 24 осіб. Злі язики стверджують, що в шоу беруть виключно "своїх".

Валерій Нужда створив мюзикл "Літо на Маямі". Його вже побачили глядачі на День міста Бердичева. Велика прем'єра мюзиклу планується також у вересні, можливо, на День міста Житомира.


Як повідомлялося, житомирський продюсер Валерій Нужда створив балет «Валері». Приводом для виникнення ідеї балету став виступ у Житомирі в минулому році національного грузинського балету «Сухішвілі»


Фото з особистого альбому артистки
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!